Μήπως έχετε ανάγκη από ολοκληρωμένες λύσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας ενεργά συμβάλει στη διατηρήσιμη ανάπτυξη του κλάδου μέσω της συνεχούς επένδυσης στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, στην κοινωνική ευθύνη και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η αφοσίωση στη στρατηγική της ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Τ.Ε., μας επιτρέπει να βελτιώνουμε την απόδοση μας και να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που συνεχώς μας παρουσιάζονται. Πιστεύουμε ότι η περαιτέρω ενίσχυση των χαρακτηριστικών που μας έφεραν στην πρώτη θέση του κλάδου στην Ελλάδα, είναι και το μέλλον.

Τα έργα μας

Από το 1974 μέχρι και σήμερα, οι εγκαταστάσεις μας προσφέρουν λύσεις προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες, μεγάλου αριθμού αγροτο-βιομηχανιών.

Δείτε όλα τα έργα μας

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Θέλουμε να είμαστε η πιο καινοτόμος εταιρεία του κλάδου και η καλύτερη επιλογή των πελατών μας. Η εταιρική ευθύνη και η προσέγγιση στην επιχειρηματική πρακτική της ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Τ.Ε., σχετίζονται άμεσα με τις πέντε θεμελιώδεις αρχές μας

“Να παραδίδουμε έργα ανώτερης ποιότητας, αξίας, υπηρεσίας και διάρκειας”
“Να παρέχουμε στις βιομηχανίες τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν τα ορυκτά καύσιμα που χρησιμοποιούν για τη παραγωγική διαδικασία”
“Μέσω της επιχειρηματικής μας πρακτικής να προστατεύουμε το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον”
“Να αποτελούμε μια δύναμη η οποία οδηγεί και αναπτύσσει τον κλάδο της ενεργειακής αξιοποίησης της Βιομάζας – Στερεών Αποβλήτων”

“Να είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματα μας”

Οι πελάτες μας

Απο το 1974, οι εγκαταστάσεις μας προσφέρουν λύσεις προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες, μεγάλου αριθμού αγροτο-βιομηχανιών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα των πελατών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας